Erdély Hangja 2010: 300 jelentkezőből 32

 

32-en jutottak be az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató elődöntőjébe. Összeállításunkból megismerhetik az első nyilvános elődöntő izgalmas perceit, a legtehetségesebb versenyzőket, akikre interneten is szavazhatnak.

Az elmúlt hetekben Kézdivásárhely vált Erdély könnyűzenei fellegvárává, ugyanis itt szervezik a tehetségkutatót, amelyre több mint 300-an neveztek. Az első elődöntőben 32 versenyző közül nyolc az est végén búcsúzik, egyelőre még mindenki bizakodó. Van, aki a fodrász és a sminkes utolsó igazításaira figyel, és vannak, akik a színfalak mögött gyakorol.

A szervezők örülnek, hogy az először megrendezett versenyt a közönség  nagy érdeklődéssel követi. A rendezvény honlapja rekordlátogatottságot döntött.

- A múlt hét leforgása alatt, két nap alatt nagyon megszerettük a versenyzőket és mindegyik tehetséges, sőt azok is, akik nem jutottak tovább. Közöttük is rengeteg tehetséges van, annyi, hogy nincsenek hozzászokva a színpadi jelenléthez, tehát nincsenek hozzászokva a reflektorfényhez, a mikorfonhasználathoz – mondta a jelentkezőkről Szabó Katalin az „Erdély Hangja” tehetségkutató verseny szervezője.

A következő megmérettetés két hét múlva, december kilencedikén lesz a Kézdivásárhelyi Vigadóban, a továbbjutók listája pedig a verseny honlapján, a boomtv.com címen tekinthető meg.

 

Fecső Zoltán, Demeter Levente, Fancsali Levente

megismerhetik az első nyilvános elődöntő izgalmas perceit, a legtehetségesebb versenyzőket, akikre interneten is szavazhatnak.

 
WMP plug-in

Videotartalmaink lejátszásához szükséges a
Windows Media Player plug-in telepítése.

Firefox böngésző számára elérhető itt,
Google Chrome böngésző számára itt.

Valutaárfolyam - Román Nemzeti Bank
2019. január 21.
EUR   EUR   4.7081
HUF   HUF   1.4797
USD   USD   4.1377

PARTNEREK