A Duna Televízión 2009 novemberében elindított TÉRkép Ráadás - Székelyföldi Magazin műsor bepillantást nyújt a történelmi Székelyföld háromnegyed milliós lakosságának életébe. A havonta jelentkező magazin célja bemutatni, hogy a Székelyföldön van élet, az itt lakók tudnak együttműködni, hogy elindultak olyan folyamatok, amelyek a térség megerősödését szolgálják, hogy ezen a mintegy 13 ezer négyzetkilométernyi területen rengeteg értékkel találkozhat az idelátogató.

Székelyföldi Magazin - 2012. április 18.

Amikor kivonul az iskolafalak közül az oktatás, és beköltözik helyébe a szórakozás - hogyan értékelik diákok és pedagógusok az Iskola másként programot?
Egy élőlény, amely reflexszerűen reagál a világ történéseire - sikerül-e bebizonyítania a Tamási Áron színháznak, hogy egy kisváros is lehet otthona világszínvonalú kulturális rendezvénynek?
Ezekre a kérdésekre keressük a választ, majd ellátogatunk Csíksomlyóra, Fodor Sándor szülőhelyére és felkeressük a székelykapuk védelmezőjét, Kovács Piroska nénit, aki kitartó munkájáért Europa Nostra díjat vehet át.


 
WMP plug-in

Videotartalmaink lejátszásához szükséges a
Windows Media Player plug-in telepítése.

Firefox böngésző számára elérhető itt,
Google Chrome böngésző számára itt.

Valutaárfolyam - Román Nemzeti Bank
2019. január 21.
EUR   EUR   4.7081
HUF   HUF   1.4797
USD   USD   4.1377

PARTNEREK