PÁVA-DÖNTŐ: szombaton kiderül kik a legjobbak

A Fölszállott a páva második középdöntőjének 336 ezer fős nézettsége volt a teljes népesség körében (4+) a Duna TV-n és a Duna World-ön együtt, ezzel alig maradt el az előző heti legnézettebb adás mögött. A két csatornán együtt a felnőttek közti 9,1 %-os közönségarány (Duna 5,9%; DW 3,2%) messze a csatornaátlag feletti mindkét esetben – ebben a mutatóban ez a rész érte el az eddigi legjobb eredményt.Ebbe a középdöntőbea két csatorna valamelyikén 1 millió 126 ezer fő nézett bele legalább egy percre, ez a teljes népesség 12,5 százaléka.Ennél az adásnál is (mint minden eddigi ideinél) elmondhatjuk, hogy minden mutatója magasabb volt a 2012-es sorozat adásainál.
(Forrás: Nielsen Közönségmérés)

Több mint harmincötezer szavazat érkezett a szombati középdöntőre, nemcsak a környező országokból, hanem többek között az Egyesült Államokból, Hollandiából, Franciaországból és Svédországból is.  Ezúttal a Cirkalom Táncegyüttes kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, 9757 darabot, míg a zsűri döntése értelmében Balogh Károly,Vaszi Levente, Kurdi Gábor, a Szinvavölgyi Néptáncműhely jutott tovább a döntőbe.

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös tehetségkutató műsorának döntőjére április 19-én, szombaton kerül sor. 2014-ben mind a négy kategória győztesét az OTP Bank jutalmazza 2-2 millió forinttal, a közönségdíjas produkciót pedig az MTVA további kettő millióval. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felajánlott 2-2 millió forintot egy határon túli és egy hazai kisebbségi produkciónak. Az OTP Bank emellett összességében további 2 millió forinttal jutalmazza a 2014-es évad legkiemelkedőbb produkcióit.

További részletek a www.mediaklikk.hu/pava oldalon, ahol az élő adás után rögtön be is kapcsolódhatnak a Páva online táncházának forgatagába, bepillanthatnak a kulisszatitkokba. Nem utolsó sorban pedig jobban megismerhetik a fellépőket – akiknek üzenhetnek is a műsor hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.com/folszallottapava).

A Fölszállott a páva döntőjét nem a megszokott időpontban láthatják, hanem 21.25-kor az M1, a Duna Televízió és a Duna World műsorán. (műsorkezdési időpont erdélyi idő szerint!)

 

 

 

 

 

Adás: 2013.augusztus 6., (Duna 16.30)


 
WMP plug-in

Videotartalmaink lejátszásához szükséges a
Windows Media Player plug-in telepítése.

Firefox böngésző számára elérhető itt,
Google Chrome böngésző számára itt.

Valutaárfolyam - Román Nemzeti Bank
2018. május 25.
EUR   EUR   4.6288
HUF   HUF   1.4479
USD   USD   3.9524

PARTNEREK