December 20-án startol az M3

Halló fiúk, halló lányok!, Színészek a porondon, Kölyökidő, Barátom, Bonca, Ki mit tud? Leg…leg…leg. Már az első műsorhéten valódi sztárparádéval várja nézőit a december 20-án induló M3 retró csatorna.

A televíziónézők olyan legendákkal találkozhatnak a képernyőn, mint Voith Ági, Bujtor István, Antal Imre, Rózsa György vagy Bodrogi Gyula. Karácsony napján többek között a Családi kör, a Cimbora, A csodakarikás című mesejáték, valamint Az aranyember című film várja a nézőket, szilveszterkor pedig több szórakoztató műsor mellett Hofi Géza Hofélia című műsorával búcsúztatjuk az óévet. A retró csatornán a műsorzárást követően a hét minden napján Időmetszetek címmel tovább folytatódik az időutazás, éjféltől ugyanis archív fotóválogatást láthatnak a nézők.

Az archív tartalmakra épülő, közszolgálati csatorna fő profilja a közmédia archívumában fellelhető régi felvételek sugárzása. A közmédia december 20-án induló új, tematikus csatornája, az M3 már egyre több kábeltelevízió-szolgáltatónál érhető el az alapcsomagban. Az új adón a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek emblematikus műsorait, filmjeit nézhetjük újra, mint például a Játék határok nélkül című vetélkedőt Gundel Takács Gáborral, de a vasárnap délelőttök sem múlhatnak el Juhász Előd klasszikus Zenebutikjai nélkül.

 

 

Adás: 2013.augusztus 6., (Duna 16.30)


 
WMP plug-in

Videotartalmaink lejátszásához szükséges a
Windows Media Player plug-in telepítése.

Firefox böngésző számára elérhető itt,
Google Chrome böngésző számára itt.

Valutaárfolyam - Román Nemzeti Bank
2018. június 20.
EUR   EUR   4.6660
HUF   HUF   1.4443
USD   USD   4.0348

PARTNEREK